Rådgivnings- og revisjonsselskapet BDO Norge har de siste årene hatt ambisjoner om å styrke sitt arbeid innenfor markedsføring og kommunikasjon. 

Selskapts markeds- og kommunikasjonssjef Maria Front-Sagen sier at hun de siste årene har bygget opp et sterkt kompetansemiljø internt i virksomheten, og at hun nå samler kompetansen på historiefortelling og formidling i et eget team. Kommunikasjonsrådgiver Umar Ashraf er ansatt for å lede dette teamet.

- Gode historier blir lyttet til. Vi i BDO ønsker å dele og nå frem med vår kunnskap i egne og fortjente kanaler. Nå forsterker vi innholdssatsningen vår med flere nyansettelser. Umar er en av dem. Umar er lidenskapelig opptatt av kommunikasjonsfaget og vi tror han vil bli et strålende tilskudd til avdelingen, sier Fronth-Sagen.

Sterk stemme i mangfoldsdebatten
Ashraf hentes fra en stilling som spesialrådgiver hos Oslo universitetssykehus

Han har de siste årene markert seg i offentligheten og i kommunikasjonsbransjen, og da spesielt for å ha løftet opp mangfoldskommunikasjon som fagfelt. Han har blant annet skrevet boken Hvit PR, og havnet på andreplass i Kampanjes kåring «årets medienavn» i fjor.

Ashraf sier at det etter mange år som kommunikasjonsrådgiver føles naturlig å gå inn i en rolle som gir ham muligheten til å utøve kommunikasjonsledelse.

- Jeg er utrolig glad for at BDO gir meg denne tilliten og gleder meg til å bli endra bedre kjent med teamet. Jeg er imponert over jobben de har gjort på innholdssiden de siste årene.

Ashraf sier at det skjer mye spennende i BDO, og at han gleder seg spesielt mye til å bli en del av deres nye, store bærekraftssatsing.

- Samtidig blir det spennende å jobbe inn mot rekke nye fagområder og jobbe strategisk for å øke BDOs synlighet. 

Fortsetter rekrutteringen
Fronth-Sagen forteller at BDO i tiden fremover kommer til å fylle flere nye kommunikasjonsstillinger, blant annet i innholdsteamet.

- BDO har en stor tjenesteportefølje, kontorer over hele landet og et mål om å alltid være tett på kundene våre. Nå forsterker vi markeds- og kommunikasjonsavdelingen med nye hoder og annen erfaring for å sikre at vi kan levere fra A til Å innenfor hele vårt fagfelt. Vi har erfart at det å ha et sterkt miljø internt skaper engasjement og stolthet. Dessuten gir det muligheter for personlig vekst. Hos oss er muligheten til å både påvirke og lære noe nytt alltid tilstede, avslutter Fronth-Sagen. 

Les også: - Årets høydepunkt er Black Lives Matter. Det ironiske er at det også er bunnpunktet