Klimabyrået Footprint opplever en sterk vekst innen markedskommunikasjon og content. Nå har de ansatt Kaja Møller-Hansen som innholdskreatør og sosiale medier-rådgiver. Hun kommer fra tilsvarende rolle i reklamebyrået SMFB og har bakgrunn fra kommunikasjonsbyrået Nucleus. Møller-Hansen er glad for å ha blitt en del av Footprint.

- Med et sterkt, grønt engasjement er jeg veldig takknemlig over muligheten til å bli en del av Footprint. Det er veldig inspirerende å jobbe i et byrå som også er en garantist mot grønnvasking, med så mange dyktige og erfarne folk å lære fra, sier Møller-Hansen.

Partner og leder av innholdssatsingen i Footprint, Birger Baug, mener at nyansatte Møller-Hansen er et stort talent.

- Kaja er et stort talent med god penn og kreativ teft, og vil tilføre oss og kundene våre mye moro og gode resultater. I tillegg utfyller hun design- og innholdskompetansen vi får med Artisjokk perfekt. Klimakompetansen har vi i bøtter og spann, men vi har hatt for lav kapasitet på kampanje- og innholdsutvikling, sier Baug.

Før sommeren hentet Footprint blant annet oljebokforfatter og tidligere kommunikasjonssjef i Bellona, Anne Karin Sæther, og ESG-analytiker Benedicte Bjerknes. I løpet av året har byrået nært doblet seg og teller nå 17 medarbeidere. Møller-Hansen blir altså en av flere klimarådgivere i Footprint, noe som stemmer overens med visjonen deres om å satse mot det grønne skiftet.

Der tror byråleder, Øyvind Vederhus, at Footprint vil spille en rolle.

- På tvers av bransjer kommer det nå løsninger som viser at det går an å drive lønnsomt og forsvarlig på same tid. Disse trenger hjelp til å fortelle historiene sine, bygge troverdighet rundt omstillingsambisjonene og ta lønnsom posisjon. Det er denne etterspørselen vi nå svarer på. Birger og teamet har allerede mer enn nok å gjøre, og behovet bare øker, sier Vederhus.

Les også: Øyvind Vederhus blir ny byråleder i Footprint