Ingeborg Tennes (31) er ansatt som rådgiver i Try Råd. Hun kommer fra stillingen som direktør for forretningsutvikling i Aker BioMarine og har vært kommunikasjonssjef i samme selskap.

- Ingeborg har en god forståelse av utviklingen innen grønn kommunikasjon og hvordan selskaper i større grad må ta ansvar og vise hvordan de bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Vi ser at vi har en økende etterspørsel etter kompetanse innen bærekraft og her passer hun godt inn, sier Beyer.

Tennes selv sier hun er fornøyd med jobbskiftet og gleder seg til å kunne jobbe enda mer bærekraft.

- Jeg begynte i Aker BioMarine for å jobbe i en av Norges ledende bedrifter innen bærekraftig drift og gleder meg nå til å ta med meg kompetansen inn i jobben hos Try Råd, sier Tennes.

Hun har tidligere jobbet i Norges Sjømatråd og Gambit H+K før hun begynte i Aker BioMarine og har også internasjonal erfaring blant annet gjennom å ha og vært trainee på den norske ambassaden i Washington DC og bodd i St. Petersburg.

- Vi har de siste årene jobbet med å bygge kompetanse innen bærekraft og med Ingeborg styrker vi laget ytterligere. Tennes er hun tydelig og uredd i sin kommunikasjon og har i tillegg bred erfaring fra operativ mediehåndtering, politikk og omdømmearbeid, sier daglig leder i Try Råd, Sindre Beyer.