Scott Olav Allan starter opp som seniorrådgiver i Try Råd. Dit kommer han med seg ni års erfaring som konsulent fra blant annet Gambit hvor han også var kreativ leder.

- Allan har lang erfaring fra kommunikasjonsarbeid og kan vise til imponerende resultater, så vi er veldig glade for at han begynner hos oss, sier daglig leder i Try Råd, Sindre Beyer.

Les også: Geelmuyden kalte PR-byrået «et lite anneks» - nå har Try Råd vokst til over 50 millioner i byråinntekt

I Gambit har Allan jobbet med flere store kampanjer som også har vunnet priser. Han har blant annet jobbet for kunder som Norad, UiO, Kahoot, FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, McDonald’s, Honda, Norges Bank og Barnekreftforeningen.

- I Try Råd er det kort vei fra strategien lages til at man ser konkrete resultater av det man har bestemt seg for. Scott har mye erfaring fra både strategisk og kreativt arbeid, så det passer både oss og våre kunder veldig bra, sier Beyer.

Allan startet i jobben i forrige uke, og er godt i gang med flere prosjekter.

- Try Råd har på under tre år etablert seg blant de fremste kommunikasjonsbyråene i Norge. De jobber med en spennende kombinasjon av strategi, teknologi og kreativitet sammen med resten av Try-huset og jobber med mange spennende kunder innen teknologi, bærekraft og offentlig sektor, så her ser jeg frem til å både bidra og utvikle meg videre, sier Scott Olav Allan.