Rådgiverne Kari Kjær, Jenny Nygaard og Christina Tellefsen gjør opprykk i kommunikasjonsbyrået WergelandApenes. Alle tre får nå tittelen seniorrådgiver. Til sammen har de tre mer enn 20 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen.
 
- 2020 har vært et annerledes år for bransjen. Vi er derfor takknemlig for at vi har hatt mange muligheter til å lage god kommunikasjon for flere spennende kunder. Nå gleder vi oss til å ta fatt på nye oppgaver i en ny rolle, sier de.
 
Kjær begynte i kommunikasjonsbyrået i 2018, og har tidligere jobbet for HumeBrophy i London og Geelmuyden Kiese. Også Nygaard har bakgrunn i Geelmuyden Kiese, hvor hun jobbet før hun gikk over til WergelandApenes i 2019.

Av alle tre har Tellefsen, som begynte i byrået i 2016, jobbet der lengst. Hun har tidligere vært rådgiver i Dinamo PR, samt journalist i blant annet NRK.
 
Byråsjef i WergelandApenes, Martin Apenes, mener senioropprykket er en viktig anerkjennelse av erfaring og kompetanse.
 
- I sin tid hos oss har alle tre skapt svært gode resultater for kundene våre. Ikke minst, vi ser at de er ettertraktede rådgivere i markedet, legger han til.