Tidligere kommuniksasjonsdirektør i Nordic Entertainment Group, Line Vee Hanum, blir ny seniorrådgiver i Gambit H+K.

Hun har blant annet erfaring fra MTG Norge og TV3, og jobbet som kommunikasonsdirektør i Nent Group inntil den nordiske ledergruppen ble oppløst i vår.

- Line har en strategisk inngang til PR-faget, samtidig som hun har jobbet nært med mediarelasjoner i en årrekke. Vi er et bredt anlagt PR-byrå og skal fremover fortsette å være nettopp det. Derfor er vi veldig fornøyde med å få Line med på laget. Hun er omgjengelig, og har skikkelig kommersiell teft kombinert med et strategisk overblikk og kreativt hode, sier Henrik Halvorsen, administrerende direktør i Gambit H+K.

Han trekker frem Line Vee Hanums kompetanse innen «de aller fleste grener» av kommunikasjonsfaget, inkludert markedsføring og sosiale medier, og at hun har jobbet mye med profileringsarbeid og kommunikasjon mot unge målgrupper.

- Etter så mange år i medie- og underholdningsbransjen, tenkte jeg at det var greit å bli kjent med andre bransjer og selskaper. Gambit tok kontakt med meg og jeg tenkte dette er en bransje jeg har lyst til å gå inn i, så det var som hånd i hanske, sier hun til Kampanje.

Hun jobbet i Nent Group ut april i år, og har blant annet drevet med rådgivning på frilansbasis etter det. I tillegg hadde hun satt av tid til reising, men det har det naturlig nok blitt lite av.

- I stedet har jeg pusset opp, sånn som resten av Norge har, ler hun.

Vee Hanum begynner i sin nye jobb i januar og hun har et godt inntrykk av sin nye arbeidsgiver.

- Gambit H+K Strategies har et svært godt fagmiljø som jeg ser frem til å bli en del av. Gambit er skarpe og lune på samme tid, en unik kombinasjon jeg finner motiverende - og som ikke minst er tillitsvekkende for kundene, sier hun.

I Gambit H+K skal hun blant annet bidra på PR-siden, hvor ledererfaringen hennes fra presse- og sosiale medier-avdelingen hos Nent Group vil være spesielt nyttig, ifølge Charlotte Gundhus, teamleder i Gambit H+K.

- Line har en kompetanse som passer veldig inn sammen med våre andre tjenesteområder i Gambit. Den klassiske PR-rådgiveren jobber tett med våre andre rådgivere innenfor kreativitet, merkevare, digital markedsføring og events. Vi er veldig glade for å få Line med på laget, sier Gundhus.