Care har ansatt Susanne Lende som ny leder for kommunikasjon og samfunn. Hun kommer fra jobben som daglig leder for Burson Cohn & Wolfes Oslo-kontor.

- Jeg gleder meg enormt til å bli en del av Care-laget. Dette er uten tvil en drømmejobb. Arbeidet for kvinners og jenters rettigheter er et av de viktigste virkemidlene i den internasjonale fattigdomsbekjempelsen. Og samtidig må vi ikke glemme at likestilling må kjempes for i hverdagen her hjemme også. Den debatten ser jeg veldig frem til å ta del i, sier Lende.

Care skriver i en pressemelding at de har som ambisjon å ha en tydeligere stemme for kvinner og utvikling og satser offensivt for å bidra til økt debatt og synlighet.

- Likestillingen går i revers i verden med pandemien. 2020 er et dårlig år, hvor mange av de fremskrittene vi har sett siden 2000 reverseres. Likestilling er nøkkelen for å skape økonomisk vekst og bærekraftige samfunn. Vi må nå få med oss flere i dette arbeidet. Derfor satser vi nå ekstra på kommunikasjon og politisk arbeid for å engasjere og få flere med på laget, sier generalsekretær Kaj-Martin Georgsen i Care.