Det amerikanske presidentvalget er blitt en mer nervepirrende seanse enn meningsmålingene hadde forutsett og mange snakker om et déjà vu fra 2016 da de fleste tok feil med tanke på å spå en vinner. Ved halv-syv-tiden onsdag morgen lokal tid talte presidentkandidaten på demokratisk side, Joe Biden, til det amerikanske folket med budskapet «vi er på god vei mot å vinne dette valget» 

Kort tid etter kontret president Donald Trump med følgende kontrabeskjed: 

- Vi leder stort, men de prøver å stjele valget. Vi kan ikke la dem gjøre det, skriver presidenten på Twitter. 

Temperaturen stiger dermed med mange hakk i morgentimene i påvente av et endelig valgresultat og nå har Twitter skjult og merket den siste tweeten til Donald Trump om at Joe Biden og hans kampanje forsøker å stjele valget: 

«Noe av eller alt innholdet i denne tweeten bestrides, og kan være villedende informasjon om hvordan man deltar i valg eller andre samfunnsprosesser», står det i beskjeden fra selskapet.

Fjernet Trump-melding:

Her ser du meldingen som president Donald Trump la ut rett før