Fleks er et bilabonnement-selskap som er heleied av bilimportøren Bertel O. Steen, med merker som Mercedes-Benz, Kia og Peugeot i garasjen. Nå har de valgt Trigger som leverandør av kommunikasjonstjenester for tjenesten.

- Utviklingen innenfor mobilitet er utrolig spennende. Det å få jobbe med en solid aktør som Fleks i et marked i rivende utvikling er noe vi virkelig gleder oss til, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.

De slo hele 17 byråer i anbudskonkurransen til Fleks.

- Det var et imponerende høyt nivå på byråene som var med i sluttfasen. Allikevel utpekte Trigger seg med deres glødende engasjement, faglige dyktighet og evnen til å tenke utradisjonelt, sier markedssjef Lasse Heimberg.

Særlig det siste var spesielt viktig for Fleks, sier han.

- Trigger er rett og slett «ganske fleks» i både struktur og holdning og vi er overlykkelige over å ha funnet en god match i dem, sier Heimberg.

Selskapet ble etablert i januar 2019, og skal operere helt uavhengig fra konsernet. Fleks tilbyr månedsabonnement på bil uten binding og med basistjenester som forsikring, service og dekkhotell inkludert i prisen.

- Det har vært en inspirerende og lærerik anbudsprosess, forteller kundeansvarlig konsulent Vetle Gjevestad Agledahl.

- Fleks har utfordret oss, og vi har utfordret tilbake. Og nå gleder vi oss stort til å være med på den reisen som ligger foran Fleks i tiden som kommer. Bil og mobilitet er en kategori preget av disrupsjon og nye måter å tenke på, og det passer oss i Trigger perfekt. Det er en glede å bli kjent med både merkevaren og folkene som jobber der, og vi klør i fingrene etter å starte, sier Agledahl.