Marianne Aasland begynner i det nye konsulentselskapet til de to tidligere fotballtoppene, Svein Graff og Ronny Aasland. Aasland kommer fra stillingen som kommersiell leder på Meet Ullevaal, og har hatt ansvaret for VIP-konseptet på Ullevaal Stadion. Der har hun jobbet tett med store deler av næringslivet og vært involvert i en rekke store events innen musikk og idrett. Hun har også flere års erfaring som salgsdirektør i hotellbransjen.

- Aasland Graff & Partners har spennende oppdragsgivere og kombinasjonen næringsliv, idrett og kultur er midt i blinken for meg. Det er svært motiverende å bli en del av prosjektene, og jobbe i et sterkt tverrfaglig miljø, sier Marianne Aasland som starter i stillingen på nyåret.

Aasland Graff & Partners jobber med kommunikasjon, innholdsproduksjon, kommersiell rådgivning og forhandlinger. Byrået ble etablert i fjor høst av Svein Graff og Ronny Aasland med Miguel Sørholt på eiersiden.

- Dette blir en verdifull tilvekst for selskapet. Marianne kjenner idretten og næringslivet, og hennes personlige egenskaper og erfaring som kommersiell leder passer veldig godt med oppgavene våre og utviklingen vi ønsker i Aasland Graff & Partners, sier adm.dir. Svein Graff.  

Les mer: NFF-topper med nytt konsulentselskap

Tidligere i år hentet selskapet Tina Wulf til stillingen som produsent og rådgiver. Hun var kommunikasjonssjef i Vålerenga Fotball.

- Er Marianne Aasland i slekt med Ronny på noen måte?

- Det er helt korrekt. Hun er datter av Ronny, men jeg blir sjefen hennes, sier Svein Graff.

Les også: Tidligere fotball-topper henter inn Vålerengas PR-sjef til ny byråsatsing