Det er BDO Buskerud, med 60 ansatte og hovedkontor i Drammen, som nå går inn som eier i Godt Sagt AS. Byrået er et digitalt kommunikasjonsmiljø med rundt 40 rådgivere fordelt på hovedkontoret i Drammen og et avdelingskontor i Kongsberg.

- Vi er inne i spennende, digitale tider. Når vi nå kjøper oss inn i Godt Sagt er vi er sikre på at det vil være positivt både for ansatte og kunder. Vi styrker BDO sin digitale rådgivningskompetanse og utvider tjenestespekteret. Sammen blir vi Drammensregionens største rådgivings- og revisjonsmiljø, med et klart mål om å bli regionens foretrukne rådgiver, sier regionleder Kåre Rødssæteren i BDO Buskerud.

- BDO er allerede sterke innenfor revisjon, regnskap, advokattjenester og annen rådgivning. Sammen har vi som mål å tilby et enda bedre og mer mangfoldig spekter av rådgivningstjenester. BDO og Godt Sagt ønsker rett og slett å ta grep for å hjelpe virksomheter i deres omstilling for fremtiden, sier daglig leder Erik Gabrielsen i Godt Sagt.

BDO-regionlederen sier oppkjøpet av Godt Sagt også bidrar til å forsterke BDOs eksisterende digitale tjenestemiljø.

- Kundene våre vil nå kunne få støtte til å forbedre alt fra sine kundereiser gjennom web- og systemutvikling, via brukeroptimalisering og design, til økt synlighet gjennom innholdsproduksjon og digital kommunikasjon, sier Rødssæteren.

Til sammen teller det nye Drammenslaget rundt 100 hoder, og samlet sett har selskapene en årlig omsetning på omtrent 120 millioner kroner. Målsettingen til lederduoen er å øke omsetningen til 150 millioner kroner innen 2023. Godt Sagt AS vil bestå som selskap ut 2021, før de fysisk flytter sammen med BDO i Drammen.