Trigger er det eneste norske byrået som er nominert til «beste kampanje»-tittelen i PR i Global Sabre Awards i år. Byrået er nominert for kampanjen «Coca Cola joined the fast», som sikret dem gull under Epica-utdelingen i fjor.

«Coca-Cola joined the fast», altså Coca-Colas Ramadan-kampanje, ble plukket ut som en av de sterkeste kampanjene i 2019 blant 5500 bidrag, fra over 60 land. Nå skal Trigger-kampanjen kjempe mot 39 andre nominerte bidrag. 

- Dette er en lagseier uten like, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen i en melding. 

Hun sier at å komme igjennom et slikt nåløye «egentlig ikke skal være mulig». 

- Det er nesten Impossible Games på nytt. Vi regnet litt på det, og det er under én prosent av de innsendte bidragene som er på topp 40-lista. I denne konkurransen har vi flagget på brystet sammen med Coca-Cola og våre samarbeidspartnere i prosjektet, sier Kristoffersen.

Global SABRE Awards har en jury som plukker ut de beste bidragene til en finale, der vinnerne avsløres i en egen digital seremoni 21. oktober.

- Det blir beinhardt å hevde seg helt i toppen, men vi har som mål å bite skikkelig i fra oss på finaledagen, avslutter Kristoffersen.

Trigger vant tilsvarende tittel i 2015.