Marianne Nipe kommer fra analysebyrået Advicia og har mer enn 20 års erfaring fra analysearbeid fra selskaper som OMG, Best Consulting og Research International.

- I et fragmentert medielandskap har innsikt og forståelse blitt stadig viktigere for alle virksomheter. Vi ser at mange kommunikasjons- og markedsansvarlige henger etter resten av ledelsen når det gjelder å bevise effekten av sitt arbeid. Det vil Marianne og resten av vår analysegruppe bidra til å endre, sier administrerende direktør Ole Christian Apeland i Apeland.

Marianne Nipe har en bachelor i internasjonal kommunikasjon, med fordypning i internasjonal markedsføring fra UNITEC Institute of Technology i New Zealand. Hun har også studert metode og juss ved Universitetet i Oslo.

- Apelands kombinasjon, med et sterkt analysemiljø og en helhetlig tilnærming til kommunikasjon, er sjeldent. Jeg gleder meg derfor til å utnytte verktøyene Apeland allerede har og bidra til å øke selskapets produktportefølje ytterligere. Innsikt er viktig både som beslutningsgrunnlag for strategier, men også for å gjennomføre effektive markedsaktiviteter, sier hun.