Tidligere kommunikasjonssjef i Care og mangeårig journalist og nyhetsanker, Mah-Rukh Ali, har valgt PR-byrået Nucleus som sin nye arbeidsplass.

- Jeg ser frem til å utvikle min kompetanse innen medierådgivning, analyser, krise og sikkerhet. Jeg gleder meg til å komme i gang, det er et svært kreativt og kunnskapsrikt miljø her i Nucleus, og en spennende tid å jobbe med kommunikasjonsfaget, sier Mah-Rukh Ali i en melding.

Den tidligere TV 2-profilen er fast spaltist i Dagens Næringsliv på globale sikkerhetsrelaterte temaer og har skrevet to bøker om Midtøsten. I Nucleus skal hun skal arbeide spesielt med medierådgiving, medietrening, formidling, kriserådgiving, innsikt og analyse og samfunnskommunikasjon.

- Koronakrisen har synliggjort hvor sterkt det norske samfunnet påvirkes av internasjonale hendelser og kriser. For å bistå norske virksomheter med å håndtere denne type risiko og kriser som ikke stoppes av landegrenser, er kunnskap om global sikkerhet og internasjonal politikk viktig, sier byråleder Axel Revheim. 

- Mah-Rukh Ali har både omfattende medieerfaring og internasjonal sikkerhetskompetanse som matcher den økte etterspørselen vi opplever etter medierådgiving, medietrening, kriserådgiving og samfunnskommunikasjon. Vi er veldig glade for å få en så dyktig og erfaren kollega med på laget, fortsetter han.

Mah-Rukh Ali har både en journalistutdannelse fra Volda og en Master i internasjonal politikk fra SOAS London University. Hun har også vært gjesteforsker ved Harvard og Oxford.

Hun hadde sin første arbeidsdag i Nucleus mandag denne uken.