Nucleus er vinner av Kystverkets byråpitch og blir etatens PR-byrå de neste årene. Nucleus skal levere strategisk og operativ kommunikasjonsrådgivning og blant annet bistå med medie og kommunikasjonstrening, rådgivning og coaching av Kystverkets ledelse.

- Vi gleder oss over at Kystverket har valgt oss som leverandør, og opplever det som en bekreftelse på at vår strategi om å bygge et byrå med både tung strategisk kompetanse og et bredt spekter av tjenesteleveranser er riktig, sier byråleder Axel Revheim i Nucleus.

Direktør for stab for kommunikasjons og samfunnskontakt, Solveig
Moe Frøland, i Kystverket sier Nucleus fremsto som det beste valget etter en totalvurdering.

- De presenterte et løsningsforslag som viste god forståelse for Kystverket, vårt samfunnsoppdrag og vår rolle. Nucleus har en bredde og spisskompetanse på de tjenesteområdene vi etterspurte, og kan
vise til en effektiv arbeidsmetodikk. I tillegg til å være et supplement for stab for kommunikasjon og samfunnskontakt vil øvelser og rådgiving av ledelsen være oppgaver som de vil bistå oss med, sier Moe Frøland.

Kystverket, som er en nasjonal etat underlagt Samferdselsdepartementet, har ansvar for kystforvaltning, sjøsikkerhet og beredskap mot akutt forurensning.

Nucleus er et fullservice kommunikasjonsbyrå med 30 ansatte. Byrået ble etablert i 1994 og omsatte i 2019 for 44 millioner kroner.