Etter en omfattende byråkonkurranse har Innovasjon Norge valgt Try Råd som nytt kommunikasjonsbyrå.        

- Try Råd har relevant og spennende kompetanse, sier Kristin Welle-Strand, kommunikasjonsdirektør i Innovasjon Norge.

Welle-Strand mener PR-byrået i Try-huset «ligger langt framme i ulike kommunikasjonsformer og kanaler.»

- Vi opplever at de kobler samfunns- og markedskommunikasjon på en innovativ og effektiv måte. Dette er viktig for oss for å nå ut til enda større del av norsk næringsliv og for å være en relevant partner i deres innovasjons- og omstillingsprosesser, sier Welle-Strand.

Overtar etter Gambit
Anbudskonkurransen for å finne nytt kommunikasjonsbyrå til Innovasjon Norge har pågått siden januar i år. Alle de største kommunikasjonsbyråene i Norge skal ha deltatt i konkurransen der Try Råd til slutt gikk av med seieren. Try Råd overtar kontrakten etter Gambit. 

- Det har vært en lang prosess, og konkurransen har vært beintøff. Innovasjon Norge har hele tiden vært veldig flinke til å gi gode løypemeldinger, og det har vært ekstremt motiverende å vite at vi har kjempet for å få tillit hos en av de aller mest spennende oppdragsgiverne i Norge. Vi jobber med kommunikasjon i skjæringspunktet mellom teknologi, strategi og kreativitet, så dette gleder vi oss veldig til, sier Bård Hammervold som er rådgiver og partner i Try Råd.

Les også: Innovasjon Norges PR-millioner går til Gambit

Innovasjon Norges viktigste oppgave er å sørge for nyskaping i næringslivet og legge til rette for utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter, i tillegg til å profilere Norge som reisemål i utlandet. 

- Innovasjon Norges rolle i samfunnet har aldri vært viktigere, sier Bård Hammervold, sier Hammervold.

Les også: Beintøff konkurranse om beredskapsmillioner - 27 byråer ville ha avtalen