Maren Aasan kommer fra jobben som politisk rådgiver for distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland. Hun har tidligere hatt samme rolle i Barne- og likestillingsdepartementet og Kulturdepartementet. Innimellom har hun jobbet som rådgiver i Kruse Larsen.

- Vi er veldig glade for å ha Maren på plass hos oss igjen. Med sin politiske teft, tilnærming til kommunikasjon og forståelse for både sosiale og tradisjonelle medier, så er hun en kjemperessurs for kundene våre, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen, i en pressemelding.

Aasan har tidligere jobbet med kommunikasjon for Høyres stortingsgruppe i to år. Samtidig som hun begynner i Kruse Larsen, skal hun fullføre siste året med jusstudier ved Universitetet i Oslo.

- Jeg var ikke i tvil om at jeg ville tilbake til Kruse Larsen. Jeg gleder meg til å jobbe med interessante kunder med viktige utfordringer, og ikke minst de dyktigste folkene på strategisk kommunikasjon og politikk i Norge, sier Aasan.

- Maren gjorde en kjempejobb da hun var hos oss sist, og nå tar hun med seg enda mer erfaring fra et nytt departement. Hun jobbet for regjeringen da pandemien traff Norge med full kraft, som i seg selv gir interessant innsikt om den krevende situasjonen mange er i og krisehåndtering generelt, sier Jan-Erik Larsen.