First House har ansatt Lasse Sandaker-Nielsen. Han har sin siste dag som om nestleder i avdelingen for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norwegian i november og er klar for oppstart i PR-bransjen 1. desember.

- Vi ser fram til å få Lasse om bord, for dermed å styrke First House innen virksomhetskommunikasjon. Kundene etterspør i økende grad rådgivere med strategisk og operativ ledererfaring fra bedrifter og organisasjoner. Lasse har en solid kombinasjon av medieerfaring og mange år som kommunikasjonsleder og pressetalsperson for en av Norges mest kjente merkevarer, sier administrerende direktør Per Høiby i en pressemelding.

Lasse Sandaker-Nielsen har tidligere vært redaksjonssjef i TV 2 og prosjektleder i Nettavisen. Han har også vært medieanalytiker og skribent i medieovervåkingselskapet Infopaq.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av det dyktige laget hos First House og til å jobbe med et bredt spekter av bransjer og virksomheter. Jeg har hatt over ti fantastiske år i Norwegian og vært en del av en historisk reise som mangler sidestykke i norsk næringsliv. Da denne spennende muligheten i Norges beste kommunikasjonshus dukket opp, var det helt riktig for meg å gå inn for landing nå. Jeg er svært takknemlig for mulighetene og tilliten jeg har fått i Norwegian, og kommer til å savne alle de flotte folka både i lufta og på bakken, sier Sandaker-Nielsen.