Analyse- og rådgivningsbyrået Zynk henter Per Olav Myhre tilbake fra konkurrenten Gambit H+K hvor han har vært siden 2017. Før det var han to år i Zynk.

- Per Olav er et stort talent som jeg er veldig glad for å kunne ønske velkommen tilbake til Zynk. Han har erfaring med alle våre fagområder, men stordataanalyser og bærekraft er to områder han vil jobbe særlig med fremover, sier Guri Størvold, daglig leder og partner i Zynk.

I Gambit H+K jobbet Myhre med flere av selskapets største kunder, spesielt innenfor sektorene bank og finans, energi og teknologi. Hos Zynk vil han jobbe på tvers av tjenesteområder, men med analyse, strategi og posisjonering som fellesnevnere.    

- Det er gøy å være tilbake. Selv om jeg kjenner Zynk godt fra tidligere, har selskapet utviklet seg veldig mye de siste par årene. At analyse og innsikt står så sentralt i byråets rådgiving passer meg spesielt godt. Jeg føler meg heldig som får muligheten til å jobbe i det jeg betrakter som kommunikasjonsbransjens sterkeste fagmiljø nok en gang, sier Myhre.

Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI Trondheim og en mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi fra BI Oslo.

- Det er alltid hyggelig når store talenter velger Zynk, men at Per Olav har valgt oss for andre gang setter jeg spesielt stor pris på for han vet jo godt hva han går til, sier Størvold.