I juni skrev Kampanje om at Erik Trosby ble sportskjeden XXL sin nye kommunikasjonsdirektør. Det skjedde samtidig med at selskapet ansatte Kjersti Jamne som ny markedsdirektør. 

Les også: Tidligere Telia-topp tar ansvaret for markedsføringen i XXL

Personalsjef i XXL, Tolle Grøterud, sier til Kampanje at at Trosby desverre  har valgt å si opp sin stilling i XXL etter kun noen uker, for å vende tilbake til sin tidligere arbeidsgiver.

- Vi skilles som gode venner, vi har respekt for valget han har tatt, og er glade for at han har vært åpen med oss. Vi ønsker Erik lykke til videre. Vi starter nå prosessen med å rekruttere en ny leder for kommunikasjon og vi fortsetter det viktige arbeide med å styrke organisasjonen på HR og Kommunikasjon fremover, sier Grøterud. 

Meldingen om at Trosby slutter etter kort tid skal ha blitt kommunisert internt i XXL i ettermiddag. 

- Det stemmer at jeg har valgt å gå tilbake til Volvo Car Norway, sier Trosby.

- Det skyldes både at jeg fortsatt har mye ugjort i Volvo, og fordi det passet bedre med min hjemmesituasjon. Jeg er glad for tilliten XXL har vist meg, og jeg har fortsatt veldig stor tro på potensialet til XXL selv om jeg nå får følge selskapet kun som kunde, sier han. 

Da Trosby tiltro jobben i XXL sa han følgende: 

- Å bli en del av XXL er noe jeg virkelig ser fram til. Sport og friluftsliv er veldig viktig for nordmenn og noe som virkelig engasjerer bredt i befolkningen. Det kjente jeg godt på kroppen under VM i skiskyting og det er noe jeg tipper XXL-gjengen gleder seg over hver dag. Det er det engasjementet som gjør denne jobben så interessant og spennende, og som skaper et veldig godt utgangspunkt når man jobber med kommunikasjon, sa Trosby.

Les også: Store endringer i XXL-ledelsen - skal finne sin femte markedsdirektør på ti år

 
Sier opp jobben:

Erik Trosby, som nå har sagt opp sin stilling hos kommunikasjonsdirektør hos sportskjeden, ender tilbake til sin gamle arbeidsplass. - Jeg er glad for tilliten XXL har vist meg, sier han. Foto: XXL