Jannicke Josefsson-Ruud har tidligere jobbet som kundeansvarlig rådgiver i Trigger og JCP PRAD, og har også mange års erfaring fra MediaCom.

- Vi startet jakten på en erfaren seniorrådgiver lenge før koronaen traff oss, og nå er vi glade for å ha Jannicke på plass. Hennes erfaring fra ulike sider av kommunikasjonsbordet er sjelden vare, og det gjør Jannicke til en solid rådgiver i dagens kommunikasjons- og medielandskap, sier managing partner Marit Høvik Hartmann i en melding. 

- I tillegg har hun meningers mot, og det liker vi i GK.

Les også: Tidligere Aftenposten-journalist med spark til PR-bransjen etter «Geelmuyden-gate»

- For meg er GK det eneste byråmiljøet i Norge som har nok tverrfaglig kompetanse til å dekke samtlige kommunikasjonsfaglige disipliner og med ekstremt mange spennende kunder. Spesielt posisjonen som samfunnsbyrå med fokus på skjæringspunktet mellom samfunns – og markedskommunikasjon har vært en avgjørende faktor i ønsket om å bli en
del av GK gjengen, sier Josefsson-Ruud.

- At vi nå i tillegg går inn i en ny tid under ledelse av to drivende dyktige damer som gir de ansatte muligheten til å være med på å forme fremtidens byråmiljø, ser jeg på som en kjempebonus, legger hun til.