If henter Lars Galtung som ny leder for kommunikasjon i Norge.  Galtung ga seg i fjor høst som konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft etter seks år i ledelsen i Tine.

Les også: Lars Galtung gir seg etter seks år

- De to-tre siste månedene har på godt og vondt synliggjort verdien av sikkerhetsnett for både personer og samfunn. Forsikring har et spesielt ansvar fordi folk, familier og forretninger er helt avhengige av hjelp utenfra når ting skjer, sier Galtung.

Galtung overtar etter Jon Berge, som går inn i en nyopprettet rolle som nordisk kommunikasjonsdirektør i forsikringsselskapet.

Galtung gleder seg til å bli kjent med nye kolleger i If.

- Med min interesse for bærekraft er det for eksempel veldig interessant å se hvordan If bidrar på klimaforebygging i kommune-Norge, spesielt i disse dager når vi står overfor flomrisiko. Dette er skadeforebygging for folk over hele landet, fortsetter den ferske kommunikasjonsdirektøren.

If sier de med «ansettelsen ønsker å styrke deres nordiske posisjon, samt å tydeliggjøre samfunnsbidraget og bærekraftarbeidet i If.»    

- Vi ønsker å få enda bedre frem hvordan vi kan bidra overfor både privatpersoner og bedrifter. Jeg er derfor veldig glad for å få Lars ombord som vet hva som må til for å lykkes med kommunikasjon av dette, sier nordisk kommunikasjonsdirektør, Jon Berge.

- Forsikring er en viktig del av et velfungerende og trygt samfunn, noe som er en dimensjon vi ikke alltid lykkes med å få frem, forsetter Berge.