Rud Pedersen Group har alltid hatt størstedelen av sin virksomhet knyttet til Norden, men de siste årene har PR-byrået i tillegg ekspandert til andre land i Europa.  I 2017 åpnet byrået i Brussel, og med Berlin-kontoret er byrået nå representert i hele åtte land.

- Med utvidelsen til Tyskland, er vi sentralt plassert i et land som tar beslutninger som påvirker næringsliv over hele kontinentet som er viktig for våre internasjonale kunder, sier president i Rud Pedersen Group, Morten Rud Pedersen.

Berlin-teamet skal ledes av Hendrik Hagemann, en seniorkonsulent med mer enn 16 års erfaring.

- Krisen verden nå opplever fører til en sjelden stor aktivitet fra myndighetene i Tyskland og i Europa. Vårt team er godt plassert for å gi støtte til næringslivet i disse turbulente tider, sier den norske byrålederen, Kristian Hvilen i en melding.