I samarbeid med Leger Uten Grenser skal Nucleus på pro-bono basis utvikle årets julekampanje for både privat- og bedriftsmarkedet.

- Egentlig var det Hennig-Olsen Is som førte oss sammen, sier kampanjesjef Tor Øvrebø i Leger Uten Grenser.

Målet er å skaffe nye givere og øke totalsummen av enkeltgaver. 

- Vi er imponert over resultatet fra kampanjekonseptet «Uten Grenser» som Nucleus har utviklet for Hennig-Olsen Is. Ansatte får poeng for å bryte grenser for å øke trivsel og stolthet på arbeidsplassen og hvor poengene omgjøres til kroner som går direkte til Leger uten grenser. Vi er glad for at Nucleus har takket ja til å bidra med årets julekampanje, hvor vi for første gang skal lage et felles konsept for både privat og bedriftsmarkedet, sier Øvrebø 

Kundeansvarlig Georg A. Huus i Nucleus sier muligheten som nå har dukket opp «er veldig spennende»-

- Det er den viktigste inntektskampanjen i året for Leger Uten Grenser. Høy tillit, solid omdømme kombinert med deres uavhengighet, nøytralitet og upartiskhet gir god samklang i den norske befolkningen og står sentralt i konkurransen om givergleden, sier Huus.

Nucleus er et fullservice kommunikasjonsbyrå med 25 ansatte. Byrået ble etablert i 1994 og omsatte i 2019 for 44 millioner kroner.

På bildet ser en fra venstre Kyrre Edquist-Hansen, leder for innhold, kreativitet og annonsering i Nucleus, Mari Kaupang, næringslivsrådgiver i Leger Uten Grenser, Hege Ramslie, digital fundraising specialist i Leger Uten Grenser, Mari Amundsen Westby, art director i Nucleus), Camilla Hamre, næringslivsrådgiver i Leger Uten Grenser), Georg A. Huus, seniorrådgiver i Nucleus, Aleksander Eide, næringslivsrådgiver i Leger Uten Grenser, Cathrine A. Hofland, mediesjef i Nucleus og Kristine Holst, digital fundraising specialist i Leger Uten Grenser. Foto: Daniel Jacobsen.