PR-byrået This is PR endrer navn til This Is og huser i tillegg til PR-delen også en egen event-, skjønnhet- og kreativ avdeling. Samtidig går Randi H. Svendsen til selskapet som eier og partner. Svendsen kommer fra stillingen som moteredaktør i Costume og har jobbet i mote- og mediebransjen i over 15 år. 

- Randi Svendsen er helt rå og hun setter alltid et personlig preg på det hun gjør. Hennes kreativitet, gjennomføringsevne og erfaring gjør henne til den perfekte partner, sier byråleder Ida J. Lamond.

- Med This is PR har vi hatt en eventyrlig reise, og nå gleder vi oss til veien videre sammen med Randi, fortsetter byrålederen.

Selskapet hadde i 2019 en omsetning på 10,8 millioner kroner og et overskudd på 1,4 millioner kroner. 

This Is ønsker nå å satse mer kreativt og den tidligere Costume-redaktøren blir kreativ leder i selskapet. 

- Med utviklingen av This Is ønsker vi å tilby kundene våre en større pakke, hvor vi jobber mer helhetlig, sier Svendsen. 

- Med vår nye avdeling har vi nå mulighet til hjelpe kundene våre gjennom hele prosessen, fra idéutvikling til ferdigprodusert innhold, legger hun til. 

This is PR startet opp i 2004, da som et promoteringsbyrå for artister og plateselskap. I 2011 utvidet de med en moteavdeling, før de opprettet en eventavdeling. Katrine Kvalsund, Ida J. Lamond, Kristina A. Nordbæk og Randi H. Svendsen står som partnere og eiere av selskapet.

Her kan du se tallene til This Is for 2019. Alle tall i MNOK. 

This Is 2019 2018 Endring i %
Omsetning 10,8 13,1 - 21
Driftsresultat 1,4 2,1 - 33
Resultat før skatt 1,4 2,1 - 33