Kommunikasjonsbyrået Nova Vista forsøker som flere andre i den norske byråbransjen å finne en måte å utnytte både personell, kapasitet og kreativitet i dagens utfordrende tid. Nå tilbyr kommunikasjonshuset egne desinfiseringspatruljer rundt om på kjøpesentre og i butikker. 

- Vi har allerede gjennomført på Bryn Senter til stor begeistring for både kunder og senterets ansatte, sier Tommy Stiansen, rådgiver i Nova Vista.

Han er glad for at de kan bidra til å redusere smittefare.

- Vi er glade for å kunne utnytte vår erfaring, kapasitet og personell til noe som bidrar til redusert smittefare, og som i tillegg kan bidra til at folk føler seg litt tryggere på handleturen. Noe som igjen forhåpentligvis fører til flere slag på kassa i disse krevende tider, sier Stiansen som sier at dette ikke bare er et tilbud i Oslo:

– Som byrå har vi et stort nettverk av promotører i hele landet, så dette er noe vi kan tilby langt utover hovedstadens grenser, sier Stiansen.

Stig Ove Gulbrandsen, daglig leder i Nova Vista, sier de har kalt prosjektet «Sammen tar vi ansvar». 

– I en situasjon hvor landets myndigheter innfører tiltak som skal beskytte oss og ber oss om å ta vare på våre nærmeste, er det også viktig å bidra der man kan for å holde hjulene i gang. Prosjektet som vi har kalt «Sammen tar vi ansvar» er et lite bidrag i kampen mot å beskytte folk mot smitte, samtidig som det gjør handleopplevelsen litt tryggere og holder våre folk i jobb, sier Gulbrandsen.

Desinfiserer:

Nova Vista-personell på plass på Bryn Senter i Oslo med desinfiseringsutstyr. Foto: Nova Vista.