Sørlandschips har nettopp gjennomført en reklamebyrå-konkurranse for lanseringen av to nye sjokolader, samt et større bærekraftsprosjekt som lanseres senere i 2020 og det Scandza-eide potegullmerket falt for smaken av Geelmuyden Kiese (GK).

- Geelmuyden Kiese traff virkelig midt i blinken på pitsjen og viste oss uten tvil at de var det rette byrået for disse to store satsningene våre. Det har vært og er et veldig inspirerende og morsomt samarbeid som vi gleder oss til å se resultatet av, sier Inger Lise Nestor som er kategori- og markedssjef i Sørlandschips.

Sørlandschips har i flere år jobbet, og jobber fortsatt med reklamebyrået Yellow Banana. Kundeansvarlig i GK, Paal Nygård, kaller det en «drøm å få jobbe med en merkevare som Sørlandschips».

- Ventetiden i etterkant var brutal. Jubelen var derfor stor da Sørlandschips valgte oss som byrå. Vi har drømt om å få jobbe med Sørlandschips lenge, nå gleder vi oss til å skape helsprøe resultater sammen, sier Nygård.

Nygård sier han håper kundeforholdet vil bli utvidet med tiden. 

- Hva fremtiden vil bringe vet vi ikke, men vi håper selvfølgelig at kundeforholdet skal vokse og at vi får muligheten til å hjelpe dem med fremtidige prosjekter, sier han.

På bildet øverst ser du fra Glenn Ruben Carlsen (Kreatør, GK), Knut-Ole Mathisen (Designer, GK) Markus Matsson (innovasjons- og markedsdirektør, Scandza), Pia Bråthen (Prosjektleder, GK), Paal Nygård (Digital rådgiver og kundeansvarlig, GK), Daniel Gutkin Bernstein (Kategori- og Markedssjef, Sørlandschips), Inger Lise Nestor (Kategori- og Markedssjef, Sørlandschips) og Stain Taknes Eriksen (Kreatør, GK).