Varog Kervarec (46) er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Apeland. Kervarec forlot i november TU Media etter flere år som journalist og leder av redaksjonen i Inside Telecom.  Han forteller om travle dager etter at han forlot redaktørstillingen.

- Kalenderen ble fylt opp med møteavtaler, og jeg var i mange interessante samtaler. Til slutt valgte jeg å søke ny kunnskap innenfor kommunikasjonsfaget, sier Kervarec.

Administrerende direktør Ole Christian Apeland sier Kervarec tilfører kommunikasjonsbyrået spennende kompetanse.

- Han har en god penn, behersker flere formater, og besitter dyp innsikt i telekombransjen og det teknologiske domenet. Bakgrunnen hans, som spenner om både journalistikk og kommunikasjon, var dessuten interessant for oss, sier Apeland.

Nyansettelsen gleder seg til å gi læringskurven en knekk oppover.

- Etter 16 år som journalist er det godt å tre ut av journalistikken og betrakte verden fra et nytt ståsted. Tiden var overmoden for å forlate en komfortsone som var pakket i bobleplast, sier Kervarec.

Apeland poengterer at Kervarecs språkkunnskaper utgjør en fin bonus.

- Ettersom han er franskspråklig, forventer jeg nå et rush av nye, franske kunder, sier sjefen med et smil.