Stormberg har inngått et samarbeid med Something Good om PR- og kommunikasjonstjenester. 

- For oss var det viktig å finne et byrå som forstår oss og som er sterke, både strategisk og kreativt. Vi er opptatt av å jobbe med et byrå som er lette på foten, men tunge på det faglige og som ikke har de tunge prosessene. Ikke minst er det viktig for oss å finne et byrå som er fundert på gode verdier. Det fant vi i Something Good, og vi gleder oss stort til å komme i gang med samarbeidet, sier kommunikasjonssjef i Stormberg, Ida Kristine Moe.

Kommunikasjonssjefen forteller at de allerede har et prosjekt på trappene.

- I Stormberg er vi opptatt av å lage turtøy av god kvalitet som kan brukes lenge, og gjennom dette prosjektet håper vi å øke bevaringsverdien og sette produktenes sjel i fokus. Vi gleder oss veldig til å lansere konseptet for kundene våre denne våren, sier Moe.

Byråleder i Something Good, Mai-Bente Paulsen, gleder seg til å ta fatt på jobben.

- Stormberg er en kunde vi lenge har hatt lyst å jobbe med. De har meningers mot og er en merkevare vi har dyp respekt for. Det er en sann glede å få lov å jobbe videre med dem og det må sies å være den beste starten på året vi kunne tenke oss, sier hun.