Etter to og et halvt år i JCP, er Eivind Hammer Myhre klar for å vende tilbake til PR-operatørene, der han jobbet som rådgiver fra 2014 til 2017. Denne gangen som kundeansvarlig og kreativ leder.

- Det føles godt å komme tilbake til PR-operatørene. Kundemiksen har, om mulig, blitt enda mer spennende siden jeg sist var der, og som kreativ leder skal jeg løfte byråets leveranser ytterligere, sier Myhre.

I JCP jobbet han med lederkommunikasjon og konseptutvikling i byråets eventavdeling. 

- Det var viktig for meg å få nye impulser etter mine første år i PR-operatørene, men jeg merket etter hvert at det var eksternkommunikasjon jeg var skapt for. Da ble veien «hjem» igjen til PR-operatørene kort, med så mange bra folk og spennende kunder, sier Myhre. 

Ansettelsen er den andre på kort tid for PR-operatørene etter at de ansatte Monica Csango som ny seniorrådgiver i desember. På den andre siden kunngjorde den siste av byråets opprinnelige gründere, Stian Lyberg, nylig at han ville gi seg.

Les mer: PR-partner slutter i eget selskap etter 16 år - vil heller ha det gøy på landet

- 2019 har vært et veldig godt år, med mange nye kunder inn, men også med flere og spennede oppdrag fra eksistrende kunder. Vi har derfor et behov for å styrke oss ytterligere. Her kommer Myhre inn som kundeansvarlig og kreativ leder, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene.

- Vi kjenner Eivind godt, og vet hva han kan tilby våre kunder og ansatte. Vi ser frem til å få ham i full sving med å løse oppdrag og løfte oss og kundene våre ytterligere i 2020, fortsetter han.