Steinar Daltveit og Hanne Stabell blir nye partnere i PR-operatørene. Begge er relativt ferske i byrået med oppstart i 2017 og 2018, og jobber som kundeansvarlige.

- Det er veldig hyggelig å invitere inn Hanne og Steinar som partnere i PR-operatørene. De har over tid levert på et høyt nivå og har klare ambisjoner om å løfte selskapet ytterligere, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene.

De nye partnerne forteller at de er klare for et større ansvar.

- Jeg har vært med på veldig mye moro hittil i PR-operatørene. Nå skal vi fortsette å gi gass, få til gøyale ting og skape sinnssyke resultater for nye og eksisterende kunder, sier Daltveit, som er tidligere journalist og radioreporter i NRK P3.

Stabell har en Cand mag. og Master of Communication fra BI, og har vært innom mediehus som Nettavisen og Dagens Næringsliv, samt byråer som McCann og IUM før hun begynte i PR-operatørene. 

- Vi har fått inn mange nye kunder fra flere bransjer det siste året, alle med sine ulike kommunikasjonsutfordringer. Noe av grunnen til denne kundetilgangen er at PR-operatørene kan levere på et bredt spekter av tjenester, og at vi oppriktig interesserer oss for kundene våre, sier Stabell.

Før jul skrev Kampanje at tidligere partner og gründer Stian Lyberg gir seg i PR-operatørene. Han sitter fortsatt på 20 prosent av aksjene i PR-operatørene, men både byråleder Petter Thorendahl og Lukas Loeb kjøper seg opp til henholdsvis 21,5 og 6 prosent.

PR-operatørene har nylig også ønsket seniorrådgiver Monica Csango, og kundeansvarlig og kreativ leder, Eivind Hammer Myhre, velkommen.

- Med nye partnere, samt senior- og kreativ kompetanse på plass, er det god stemning og masse pågangsmot i Lille Grensen 7, sier Thorendahl.