Good Morning Naug utvider tjenestespekteret og innleder et strategisk samarbeid med Stian Lybergs nystartede selskap Pluss Lyberg. Med Pluss Lyberg under samme tak er tanken at PR og kommunikasjon skal bli en integrert del av reklamebyurået tilbud.

- For oss er dette en naturlig videreutvikling av vårt tilbud, som nå begynner å bli ganske komplett. Med Lyberg på laget får vi tilgang på en svært erfaren kommunikasjonsekspert, som i tillegg har god erfaring med merkevarebygging og reklame, sier byråleder i Good Morning Naug, Cathrine Moksnes i en melding. 

Den tidligere gründeren av PR-byrået PR-operatørene, Stian Lyberg, er allerede på plass i Good Morning Naugs lokaler. 

- Good Morning Naug et spennende fagmiljø som kompletterer min egen kompetanse og leveranser på en svært god måte. Vi har et sammenfallende kommunikasjonssyn, og jeg er overbevist om at samarbeidet kommer til å skape god verdi for begge parter, sier Lyberg.

Good Morning Naug er resultatet av sammenslåingen av byråene Good Morning og Naug og Venner. 

- Samarbeid mellom mindre spesialistmiljøer gir mange fordeler for mange kunder. Men det forutsetter fysisk nærhet mellom miljøene samt felles arbeidsprosesser og gjensidig involvering. En slik modell gir større fleksibilitet fordi man kan variere den faglige sammensetningen i teamene, og gir kundene en mer virkemiddeluavhengig tilnærming, sier Moksnes.

Les også: PR-partner slutter i eget selskap etter 16 år - vil heller ha det gøy på landet