Charlotte Gjone slutter i PR-byrået MSL Norge og går i stedet over i en ny rolle som seniorrådgiver og avdelingsleder for kreativ avdeling i Burson Cohn & Wolfe (BCW). Hun har også erfaring fra blant annet kommunikasjonsbyrået Apeland, samt Kreftforeningen, IKEA og Asker kommune.

Målet som leder for kreativ avdeling er å få til enda flere prosjekter der visuell og strategisk kommunikasjon møtes.

- Min erfaring er at de virkelig gode løsningene oppstår der strategisk kommunikasjon møter kreative løsninger. Sammen med nye kollegaer i BCW ønsker jeg å bidra til at virksomheter opplever å få, eller kunne ta, en rolle i samfunnet de kanskje ikke hadde forventet. De utfordringene samfunnet står overfor nå krever at vi løfter i flokk, og det vil vi hjelpe til med, sier Gjone. 

Hun peker også på at kvalitetskravene til bransjen strengere enn noen gang.

- Befolkningen er godt opplyst og har aldri før vært mer eksponert for budskap. Å få gjennomslag i dag krever at lista legges enda høyere. Denne utfordringen motiverer meg sterkt og jeg tror at gjengen i BCW har de riktige kvalitetene for å lykkes, fortsetter hun.

Ifølge administrerende direktør Kristian Sarastuen er rekrutteringen av Gjone med på å forsterke laget i BCW. Han mener det mye å glede seg over i byrået for tiden.

- Jeg skal ikke legge skjul på at vi har hatt flere gråværsdager enn vi har vært vant til gjennom det siste året. Men det kommer alltid sol etter regn, og vi ser frem til et nytt år hvor vi skal være en tydeligere stemme i bransjen, sier Sarastuen.