- Det føles som å komme hjem. Jeg ser fram til å igjen jobbe med dyktige kolleger i det jeg anser som Norges sterkeste kommunikasjonsmiljø, sier Tor Mikkel Wara i en pressemelding.

Han hadde åtte år bak seg i First House da han ble utnevnt til justis- og innvandringsminister 4. april 2018. Han gikk av som justisminister i mars 2019 som følge av at samboeren, Laila Anita Bertheussen, ble siktet for å ha tent på Waras bil, for deretter å dikte opp at noe kriminelt hadde funnet sted.

I tiden etter har han hatt saksforbud i tråd med bestemmelsene i karanteneloven, men han er nå klar til å jobbe for kundene til First House.

- First House representerer et kommunikasjonsfaglig mangfold, med rådgivere som har erfaring fra ulike deler av norsk nærings- og samfunnsliv. Felles for våre rådgivere er høyt faglig nivå, ledererfaring, stort engasjement og godt humør. Med Tor Mikkel styrker vi laget med en varm, raus og humørfylt lagspiller til glede for både kunder og medarbeidere. Vi har savnet Tor Mikkel, sier Ketil Lindseth, leder av samfunnsavdelingen i First House.