Næringslivets Hovedorganisasjon styrker kommunikasjonsteamet og har ansatt Unni Strømstad (45) som ny kommunikasjonssjef. Strømstad kommer fra jobben som kommunikasjons- og markedsdirektør i Evry, og har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i Nordea.

- Norsk næringsliv møter sterk konkurranse fra globale aktører og jeg tror det er viktigere enn noen gang at vi som nasjon klarer å bygge bærekraftige virksomheter og arbeidsplasser. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer, og vil gjøre hva jeg kan for at kommunikasjonsarbeidet i NHO skal skape gode diskusjoner og samarbeid som former fremtidens næringsliv i Norge, sier Strømstad, som begynner i jobben i januar.

I tillegg blir Eva-Charlotte Stenset (42) en del av NHO-laget, hun er ansatt som senior kommunikasjonsrådgiver. Stenset har over 15 års erfaring fra media, kommunikasjon og politikk, og har de siste årene drevet sitt eget kommunikasjonsselskap. Hun begynner i NHO i desember.

Stenset var tidligere programleder i TVNorge og ble av daværende TVNorge-sjef Harald Strømme kalt «et strålende tv-talent». 

Les også: Strømmes nye TVNorge-stjerne

- I NHO får jeg en fantastisk mulighet til å jobbe tett på norsk næringsliv og bidra til at både små og store virksomheter har gode rammevilkår for vekst. Jeg har drevet egen bedrift i flere år og tar med meg erfaringene derfra. Jeg ser frem til å jobbe i et spennende kommunikasjonsmiljø der vi sammen skaper verdi for NHOs medlemmer, sier Stenset.

Peter Markovski, kommunikasjonsdirektør i NHO, sier man er veldig gladee for at så dyktige kommunikatører ønsker å jobbe for NHO.

- Vi ser virkelig frem til å få dem på plass. Begge to har over flere år vist at de kan både digital kommunikasjon og mer tradisjonelt PR-arbeid, sier han.