Try Råd ansetter Kristine Bjerke som ny rådgiver. 

- Vi jobber mye med endringer som følge av digitalisering, Bjerke sin bakgrunn fra slike prosesser blir svært viktig for våre kunder og oss, sier daglig leder Sindre Beyer.

Kristine Bjerke sier hun «ser frem til å jobbe i et av landets mest kreative hus»

- Også kan jeg ta med min erfaring og bakgrunn fra andre bransjer inn i dette miljøet. Jeg synes det er spennende hvordan de klarer å kombinere spesialistkompetanse med å tenke bredt på kommunikasjon og merkevarebygging. Det er denne typen arbeidsmåte kundene vil ha for å løse komplekse oppgaver for fremtiden, sier Bjerke.

Bjerke som er utdannet siviløkonom har bakgrunn fra Gjensidige, reMarkable og sist konsulentselskapet Capra Consulting. Hun har jobbet med prosjekter som ligger i krysningspunktet mellom kommunikasjon, teknologi og endringsprosesser som følge av digitalisering.

- Vi lett lenge etter en person som har jobbet med kommunikasjon og endring i teknologibransjen. Kristine sin bakgrunn passer perfekt for oss og våre prosjekter, så denne ansettelsen er vi veldig fornøyde med, sier Beyer.