I år ble Coca-Cola for første gang med på den norske markeringen av Ramadan, på samme måte som selskapet setter i gang store reklamekampanjer rundt juletider.

Trigger stod bak kampanjen der Coca-Cola fjernet fristelsene fra annonsene sine i solidaritet med dem som faster. For å få til det tok de tok i bruk tidsinnstilte digitale reklameflater med teksten «Denne annonsen faster til solnedgang», i tillegg til ønsket om «god ramadan», på dagtid. Det ble også satt opp en fastende brusautomat på Oslo S som kun fungerte etter solnedgang, og da ga den bort gratis brus til dem som brukte den.

Nå har jobben tre nominasjoner i PR-konkurransen European Excellence Awards, som deles ut i Lisboa neste måned.

Trigger er også nominert for jobber for TV-aksjonen, Norwegian og Destinasjon Trysil. Totalt har de syv nominasjoner. Ingen andre byråer i konkurransen kan vise til flere.

- For vår del er dette en vanvittig stor annerkjennelse og bekreftelse på at vi nå er tilbake i elitedivisjonen. Alle jobbene som er nominert har skikkelig gode resultater og er et resultat av et knallgodt samarbeid mellom modige og kloke kunder, samarbeidspartnerne våre og våre egne folk, sier Trigger-sjef Bente Kvam Kristoffersen.

Også Nucleus markerer seg med fem nominasjoner. Geelmuyden Kiese og PR-operatørene er ikke langt bak med tre nominasjoner hver. Plan-B og Vizeum har én nominasjon sammen med Vipps.