Anniken Haugen Jebsen gir seg etter åtte år i Zynk for å bli direktør for merkevarekommunikasjon i Equinor. Det skriver Dagens Næringsliv.

- I den spennende og krevende overgangen Equinor er i, er dette en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Derfor valgte jeg å si farvel for nå til Zynk. Jeg har vært rådgiver i åtte år, så da sjansen kom for å jobbe operativt på kundesiden i det største og viktigste selskapet i Norge, måtte jeg gripe sjansen, sier Jebsen til DN.

Guri Størvold blir ny daglig leder i PR-byrået.

- Da vi fikk beskjeden så alle de fire gjenværende partnerne og Anniken rett på Guri. Til tross for at vi andre har byråledererfaring både fra Norge og internasjonalt, valgte vi henne. Guri er flink til å se folk, hun bryr seg, og når du driver en kunnskapsbedrift er nettopp dette det aller viktigste du gjør. Hun er sterk faglig, håndterer både hverdag og krevende situasjoner godt og har en kommersiell teft utviklet gjennom å jobbe med mange store kunder, sier styreleder Claus Sonberg til DN.