Mediehuset Venture Factory Media, som består av publikasjonene Filter, Talent Media, CamillaPihl.no, Natt&Dag og Motor.no henter inn Stine Myrvang som ny seniorrådgiver.

- Jeg hadde egentlig ingen planer om å slutte, men visjonen, fryktløsheten og den ihuga troen på mulighetene som fortsatt ligger i mediene var umulig å snu ryggen til. Forretningsmodellen er original og løfter både journalistikken og det kommersielle innholdet med en integritet som imponerer meg, sier Myrvang.

Myrvang har de siste seks årene jobbet som rådgiver i Geelmuyden Kiese med ansvar for kunder som Oras, Rosendahl Design Group og MoroccanOil. Tidligere var hun kommersiell direktør i PR- og kommunikasjonsbyrået House of Communication, som ble kjøpt opp av Geelmuyden Kiese.

Dermed forlater nok en rådgiver Geelmuyden Kiese noe Kampanje har omtalt de siste par ukene. 

Les også: Binta Kristin Hammerich går fra GK til SMFB

Les også: PR-byrå henter fra Geelmuyden Kiese: - Det var ikke vanskelig å si ja til Trigger

Tale Gjøvik, daglig leder i Venture Factory Media er glad for å fått Stine Myrvang med på laget.  

- Vi pleier å si at jobben begynner når salget er gjort. Derfor trenger vi rådgivere som kan faget, forstår kundens behov og mestrer alt fra strategi, prosjektledelse, konseptutvikling til innholdsproduksjon. Vi lever utelukkende av innholdsmarkedsføring, og derfor settes det spesielle krav til de som jobber kommersielt. Stine er en slik person og vi er veldig glad for at hun valgte oss, sier Gjøvik.