DataRespons henter Telias kommunikasjonssjef Sebastian Eidem over i en tilsvarende stilling som Chief Communication Officer (CCO) i selskapet. DataRespons er et fullservice teknologiselskap med 1.300 ansatte og selskapet hadde en omsetning på 1,5 milliarder norske kroner i 2018.

- Data Respons er en norsk suksesshistorie, men en litt uslepen diamant når det kommer til kjennskap. Selskapet kan skryte av it-spesialister i verdensklasse, og folk som er ledende på SW og IoT-teknologi. Min jobb blir å gjøre den historien kjent for flere, sier Eidem om sin nye arbeidsgiver.

Eidem har tidligere jobbet i PR-byrået Gambit H+K og Forsvaret før han begynte i Telia. I DataRespons skal han bygge opp en markeds- og kommunikasjonsavdeling på tvers av det europeiske markedet.

- Vi har lenge hatt en selskapsfilosofi om å fokusere på å utvikle innovative løsninger for kundene våre. Nå som vi er blitt såpass store trengs det dedikerte ressurser som Sebastian til å ivareta selskapets kommunikasjon. En viktig jobb blir å forene den eksterne kommunikasjonen vår på tvers av både selskaper og land, og ikke minst bygge en ettertraktet merkevare med stor tiltrekningskraft, sier Kenneth Ragnvaldsen, administrerende direktør i Data Respons.

Ragnvaldsen sier han gleder seg til å få Eidem ombord. 

- Han har en spennende bakgrunn, et kommersielt hode og han forstår bransjen, sier Ragnvaldsen.

Eidem startet i stillingen 1. september.

- Jeg går løs på en internasjonal kommunikasjonsutfordring. Foreløpig går jeg til et mindre kommunikasjonsmiljø, men det er blant tingene som vil endre seg. Data Respons har jevnlig kjøpt opp nye selskaper, senest ett i Sverige og ett i Tyskland nå i sommer, så faglig sett er dette en kjempespennende utfordring, sier Eidem.