Hedvig Heyerdahl Moser går fra Geelmuyden Kiese til Kruse Larsen. Hun har tidligere vært politisk rådgiver for Europaministeren og på Stortinget. 

- Hedvig er ung, men allerede en erfaren og allsidig rådgiver. Hun kan strategisk kommunikasjon, mediehåndtering og politikk. Vi er veldig glade for å ha henne på plass hos oss, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen, i en pressemelding.

Heyerdahl Moser har bakgrunn fra Unge Høyre og Høyre, hvor hun blant annet har jobbet som politisk rådgiver for Europaministeren i Utenriksdepartementet, på Stortinget og i Unge Høyres Landsforbund. 

- Jeg gleder meg til å komme i gang! I Kruse Larsen vil jeg få jobbet med politikk og strategi sammen med bransjens beste. Dessuten er huset i Inkognitogata fullt av spennende kommunikasjonsform i både Storm og Pressure. Det tror jeg ble skikkelig kult!

Kruse Larsen har brukt den siste tiden til å fylle på  med politisk kompetanse, inkludert Siv Jensens mangeårige rådgiver, Petter Kvinge Tvedt, og tidligere politisk rådgiver Maren Aasan og bærekraftsekspert Anne Therese Gullberg, som har bakgrunn som klimaforsker ved CICERO og rådgiver innen energi, miljø og finans i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

- Vi har kunder med mange og varierte behov, og det er viktig for både dem og oss at vi fortsetter å bygge laget vårt med flinke folk med virkelig ekspertise, sier Larsen.