Rådgivningsselskapet Corporate Communications vokser videre og henter nå inne Jo Christian Steigedal og Kine-Elena Reigstad som rådgivere.  Begge begynner i Corporate Communications 1. oktober i år.  I tillegg henter PR-byrået inn Sara Wedul Gundersen (22), som konsulent.

Steigedal (42) kommer i fra stillingen som direktør for investorrelasjoner i Schibsted ASA. Der var han nylig sentral i prosessen med å skille ut og børsnotere den internasjonale virksomheten i Adevinta, en av de største noteringene på Oslo Børs noensinne. Han jobbet også tidligere som journalist i Finansavisen før han begynte i mediekonsernet. 

- Sammensetningen av staben i Corporate Communications er bransjens mest spennende, og selskapets resultater taler for seg selv. Jeg er glad for å få sjansen til å være med på å videreføre den gode veksten selskapet har hatt de siste årene. Nå gleder jeg meg stort til å bruke erfaringen fra årene i Schibsted med kraftig omstilling, mange transaksjoner, internasjonalisering og stor endring av investorbasen til å bistå Corporate Communications’ kunder, sier Steigedal som også blir partner i byrået.

Daglig leder og partner, Are Slettan, sier han merker økt etterspørsel fra kundene på investorrelatert kommunikasjon og tjenester.

- Børsnoterte selskaper må jobbe hardere for å oppnå oppmerksomhet fra analytikere og investorer. Som konsekvens merker vi at stadig flere børsnoterte selskaper ønsker å trappe opp og profesjonalisere IR-arbeidet sitt ytterligere. Vi ansetter Jo Christian og Kine for å håndtere økt etterspørsel etter rådgivningstjenester på dette fagområdet, sier Are Slettan, managing partner i Corporate Communications.

Kine-Elena Reigstad (29) er i dag konsernkontroller og har i tillegg hatt ansvar for IR i Nordic Semiconductor. Hun har også jobbet flere år med revisjon i EY.

- Corporate Communications har hatt en utrolig reise de siste årene og det har vært spennende å følge selskapet på avstand. Med en litt utypisk kommunikasjonsprofil, som eks-revisor, kontroller og deretter IR, gleder jeg meg til å bidra med min erfaring og kunnskap. Jeg ser frem til å jobbe bredt mot kunder som er i ulike bransjer, men som ofte står overfor samme utfordringer i finansmarkedet, sier Reigstad.

Den tredje nyansettelsen, Sara Wedul Gundersen, ble tilbudt jobb i Corporate Communications etter et vellykket internship i selskapet.

- Som intern overrasket Sara alle ved å dra inn nye kunder helt på egenhånd. Det beviser hvilket stort kommunikasjons- og konsulenttalent hun er, sier Are Slettan. 

Etter disse ansettelsene vil Corporate Communications ha 22 ansatte. Av disse er 13 partnere og eiere. Selskapet hadde byråinntekter på 46,3 millioner kroner i 2018, en økning på 36 prosent fra 34,1 millioner året før. Driftsresultatet ble 10,2 millioner kroner i 2018, mot 6,3 millioner i 2017. Den gode utviklingen har fortsatt i år, med tosifret prosentvis vekst i byråinntekter i første halvår i år sammenliknet med samme periode i fjor.