Gambit H+K går inn i høsten med åtte nye på laget. Leder for markedsavdelingen i Gambit H+K, Marius Myhrvold, mener nyansettelsene er strategisk og operativt viktige for selskapet.  De er nye er Kristin Estil Jacobsen, Mari Zare, Emely Sjøsåsen, Gina Dalby, Maiken Sørensen, Laura Pedrali, Lars Marius Matre og Ane Eline Sandberg,

- Behovet for kommunikasjonstjenester fortsetter å vokse. Det er drevet blant annet av digitalisering, nye forretningsmodeller, og nye måter å kommunisere med kunder og interessenter på. Vi opplever at stadig flere etterspør vår integrerte modell med mange ulike fagspesialister under ett tak, sier han.

Flere av de nyansatte kommer fra byråbransjen deriblant Estil Jacobsen, Zare og Sjøåsen. Estil Jacobsen kommer fra PR-operatørene og går inn som rådgiver og skal fokusere på medierådgivning i redaksjonelle flater.

- Gambit H+K er et bunnsolid kompetansehus som både kan by på en enorm faglig bredde og et veldig godt arbeidsmiljø. Dessuten er det spennende å være en del av et større internasjonalt selskap, hvor en kan dele kunnskap og samarbeide på tvers av kontorer og landegrenser. Jeg er veldig glad for å være på plass, og gleder meg til en travel høst i Gambit, sier Jacobsen.

Zare er ansatt som rådgiver i Gambit og hennes gamle stilling er Operations Manager i Red.

- Gambit H+K har masse bra mennesker med bred kompetanse og et høyt ambisjonsnivå. Jeg liker særlig godt at alt arbeid, også det kreative, har en strategisk forankring, sier Zare

Sjøsåsen derimot kommer fra Halogen og er ansatt digital rådgiver.

- Jeg ville jobbe i et bredt kommunikasjonsmiljø hvor jeg kunne dyrke de fagfeltene jeg har jobbet med og mestrer, samtidig som jeg ville bli utfordret og lære mer om andre felt. Da var Gambit et opplagt valg.

Gina Dalby er ansatt som juniordesigner og har nylig fullført en bachelorgrad i grafisk design ved Høyskolen Kristiania i Trondheim, mens Maiken Sørensen har tidligere hatt en internship i Gambit og er nå ansatt som prosjektkoordinator. Laura Pedrali er ansatt som rådgiver og skal jobbe med medierådgivning for internasjonale kunder og hun kommer fra stillingen som rådgiver fra det italienske PR-byrået Soluzione Communication Group. Lars Marius Matre er ansatt som prosjektkoordinator og har nylig fullført en bachelorgrad i Kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI, mens Ane Eline Sandberg er ansatt som prosjektkoordinator og har nylig fullført en mastergrad fra University of Liverpool. Hun har tidligere jobbet som markedsansvarlig i Mestergull Sandberg.