PR-byrået Gambit H+K styrker satsingen på myndighetskontakt som er ett av selskapets tre forretningsområder ved å hente inn Anders Bergsaker, Nicolai Øyen Langfeldt og Julia Sandstø.  

- Vi er veldig glade for å få styrke laget på myndighetskontakt som alltid har vært et viktig satsningsområde for Gambit H+K. Etter at flertallsregjeringen ble en realitet har vi merket økt interesse for politisk rådgivning. Når sakene i praksis er avgjort før de kommer til behandling i Stortinget opplever mange at det har vanskeligere å bli hørt i prosessene, sier Jan Ottesen leder for samfunnskommunikasjon i Gambit H+K i en melding. 

Anders Bergsaker kommer fra stillingen som seniorrådgiver og fagansvarlig for politikk og myndighetskontakt i Geelmuyden Kiese. Han har tidligere hatt en rekke verv i Venstre og har jobbet som rådgiver i NHO, Burson – Marsteller foruten Geelmuyden Kiese.

- Etter noen spennende år i Geelmuyden Kiese var jeg klar for nye utfordringer. Da muligheten kom til å bli en del av Norges bredeste kommunikasjonsbyrå måtte jeg ta den muligheten. Gambit har et imponerende fagmiljø med kompetanse fra politikk til reklame. Dette har gitt Gambit muligheten til å jobbe for flere av Norges mest spennende selskaper. Jeg gleder meg til å bli en del av dette miljøet.

Tidligere denne uken omtalte Kampanje regnskapstallene til Gambit som viste vekst i både omsetning, byråinntekt og resultat.  

Nicolay Øyen Langfeldt har bakgrunn fra Unge Høyre og er i dag sentralstyremedlem i Unge Høyre og bystyremedlem for Oslo Høyre, mens Julia Sandstø har bagkrunn fra KrFU hvor hun blant annet var leder for Akershus KrFU og kommunestyremedlem i Vestby. Hun er nå medlem i Høyre.  

- Både Langfeldt og Sandstø er unge politiske talenter som vi har oppdaget gjennom vårt traineeprogram. Det er helt avgjørende for oss å finne unge talenter som kan være med i selskapets utvikling, sier Ottesen