Petter Stordalens PR-byrå Storm Communications kjøper seg inn i teknologiselskapet PVM House, som leverer automatiserte løsninger for personifisert film.  Det skjer etter at Stordalen brukte selskapet til å sende ut over 3.000 personlige video-hilsener.

- Jeg fascineres av hvordan de personlige filmene på en enkel og rimelig måte skaper et fantastisk engasjement hos mottakerne. Mange virksomheter og organisasjoner vil heve engasjementet hos ansatte, kunder eller medlemmer ved bruk av denne teknologien, sier Stordalen.

Les også: 

Det var i forbindelse med den årlige Vinterkonferansen i Nordic Choice Hotels at over 3.000 unike filmer produsert til deltakerne. I filmene var mottakerens fornavn «tatovert» inn på Stordalens brystkasse, i tillegg til at de ble opplest av datteren Emilie A. Stordalen. Filmene ble hyppig delt i sosiale medier og genererte et høyt antall visninger. Teknologien er også brukt i forbindelse med invitasjon til åpningsfesten for Clarion Hotel The Hub.

Nå går Storm Communications, som eies av Petter A. Stordalen, Kruse Larsen og partnerne Marius Parmann og Per Valebrokk, inn i selskapet etter å ha selv erfart hvordan teknologi fungerer.

- Det er umulig å ignorere et budskap du selv er en del av, og vi ser at personifisert video skaper et enormt engasjement hos mottakerne som er veldig gøy å følge med på, sier byråleder Marius Parmann i Storm Communications.

Etter oppkjøpet bytter PVM House nå navn til Storm 121. Selskapet leverer en egenutviklet teknologi for produksjon, fletting og distribusjon av personifisert video i store volum. De siste månedene har blant annet Nordic Choice Hotels, Coops lavpriskjede Extra, Arbeiderpartiet og Sopra Steria benyttet teknologien i kommunikasjon med sine ansatte og medlemmer.

Nå inngår videoselskapet også en langsiktig avtale med Redningsselskapet for å gjøre medlemskommunikasjonen mer relevant og effektiv.

- I vårt arbeid med å nå vår nullvisjon om at ingen skal drukne, er vi opptatt av den enkeltes engasjement. Vi har over 100.000 medlemmer og det er viktig for oss med en god individuell og målrettet kommunikasjon med medlemmene våre. Vi er stadig på leting etter løsninger som gjør oss enda mer effektive og relevante i vår dialog med medlemmene, sier Fredrik Sahlin, direktør marked i Redningsselskapet.

Partner og utvikler Ronald Griffin blir med videre i Storm 121 med en eierandel på 44 prosent i selskapet. Griffin har utviklet store deler av teknologien, og gleder seg til å få en det raskt voksende PR-byrået inn på eiersiden.

- Med Storm Communications på laget øker vi farten og ambisjonsnivået. Dette kan bli et internasjonalt eventyr og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Griffin.