Det var flere nordmenn som kunne dra hjem fra prisfesten Sabre Awards i London i går med gull på innerlomma. Tidligere i dag skrev Kampanje om Trigger som fikk gull i det som bare går under navnet EM i PR.

Les også: Trigger tok gull i «PR-EM»

Slo ut fire briter i finale
For på onsdagens arrangement ble det internasjonale PR-byrået Boldt kåret til vinner av kategorien «New Consultancy of the Year». Bak byrået står blant annet Morten Pettersen som tidligere har ledet Burson-Marsteller i Norge og Norden.  I dag er han partner i Boldt og leder også Oslo-kontoret, som nå er på plass med sju ansatte.  

- Det var utrolig gøy å få denne prisen og det er flott å se at den sterke tilstedeværelsen vi har klart å etablere på det europeiske markedet på bare 18 måneder blir anerkjent av Holmes report. Jeg mener dette uttrykker at vi er på rett vei og at det var riktig å etablere et nytt, europeisk rådgivingsselskap, sier Morten Pettersen til Kampanje.

I finalen slo Boldt ut fire andre britiske PR-selskaper. Boldt, som også var nominert til den samme prisen i fjor, er et europeisk rådgivingsselskap som leverer analyse, forretnings- og kommunikasjonsrådgivning. Selskapet startet opp i januar 2018 i Brussel, i Oslo i Mars 2018 og i Zurich i august 2018. Siden starten har selskapet  vokst raskt til  20 ansatte i Brüssel, Oslo og Zürich. Boldt er også til stede i Köln, Berlin og nå også i København.

- 2018 var vårt første hele driftsår så nominasjonen i fjor kom nok noe tidlig, men selvsagt var det også hyggelig, sier Pettersen.

- Har du vunnet gull i Sabre Awards tidligere som sjef i Burson-Marsteller i Norge?

- Jeg var med på å vinne mange priser for kampanjer og prosjekter. Å vinne prisen som beste nye byrå i Europa, Midtøsten og Afrika er noe annet og oppleves som ganske viktig, sier han.

På kundelisten til Boldt finner en selskaper som Google, PepsiCo, MSD, Atea og Betonmast Hæhre, men også universiteter og flere offentlige virksomheter og organisasjoner.