Something Good har laget nok en reklamefilm for NorgesEnergi. Sist de gjorde det, fikk annonsøren mye oppmerksomhet med sitt stunt «Secret Santa» før jul. Denne filmen vant også juleutgaven av reklamebørsen som Mediacom og Kampanje står bak.

Les også: Rørende julefilm tar av på Facebook

Les også: Vant jula med skjult kamera - Elkjøp bommet med flydrama

Nå er første film av totalt tre filmer som byrået har laget for NorgesEnergi. Og også denne gangen legger byrået opp til filmer som skal lokke frem følelsene.

- Vi har jobbet på spreng den siste tiden med å videreføre konseptet «Vi lyser opp hverdagen». Denne gangen handler det om gode møter mellom ekte mennesker og nære historier. Uttaket er tre forskjellige filmer med tre forskjellige møter og helt forskjellige skjebner. Strømmarkedet er mettet på kommunikasjon som er mer eller mindre helt lik og ekstremt pris-fokusert. Det sier seg selv at det da blir vanskelig å stå ut og gjøre seg bemerket, sier kreativ leder Markus Lind.

Hos NorgesEnergi forteller PR-manager Rita Lund Thue at de har fått mange tilbakemeldinger på filmen.

- Vi ser at vi når svært mange gjennom kampanjen. Det skjer primært gjennom stort engasjement der mange velger å dele filmen. I kommentarfeltet ser vi at den skaper dialog mellom oss og menneskene som ser den, og vi er sikker på at den dialogen er avgjørende for å styrke vår merkevare, sier Thue til Kampanje.

- Er dette billige produksjoner for dere?

- Vi har et ønske om å nå folk flest gjennom kommunikasjon som berører hjertet og som har en historie å fortelle. Vi tror at måten historien fortelles på har betydning for hvor stort engasjement blir og på hvilke måte den rører mennesker. Kommunikasjonen vår skal være ekte, jordnær og hverdagslig, sier hun.

- Det kommer mer
Etter hvert skal det altså komme ytterligere to filmer i denne kampanjen, bekrefter byråleder Mai-Bente Paulsen.

- Ja, jeg avsløre at det er flere filmer rett rundt hjørnet som nok vil gi Kleenex betydelig salgsøkning. Det er rørende, ekte og nære historier med virkelig mennesker, ordentlige hverdagshelter som det er all grunn til å løfte frem fordi de lyser opp dagen for folk rundt seg. Men konseptet vi har laget rommer et stort univers som rommer mye annet som ikke bare åpner tårekanalene, og det gleder vi oss til å vise, sier hun.

Se filmen her: