Tove Bø Laundal kommer fra Wergeland Apenes der hun har vært partner siden 2016. Hun har tidligere vært fagansvarlig for Dinamo PR, kommunikasjonssjef i ManpowerGroup og hatt flere lederroller i NAVs kommunikasjonsavdeling. Hun har også tidligere jobbet som journalist.

- Tove Bø Laundal er en betrodd rådgiver med solid byråerfaring og svært fornøyde kunder. Vi er veldig stolte av å få henne med på laget, sier Marit Brandt Lågøyr, daglig leder av Agenda Rådgivning.

Agenda Rådgivning ble etablert i januar 2018 og er født ut av tankesmien Agenda.  De har som forretningsmodell å tilby såkalt verdibasert rådgivning til aktører som gir høy samfunnsnytte, men som ikke har store budsjetter og egne folk folk som jobber med strategiarbeid, mediehåndtering og budskapsutvikling. Selskapet sikter seg særlig inn mot ideell sektor, frivillige organisasjoner, landbruksorganisasjoner og fagbevegelsen. 

Les mer: Tankesmie starter PR-byrå - henter inn kommunikasjons-topper

- Det blir givende å jobbe med viktige samfunnsaktører og bidra til at de skal få mer gjennomslag. Jeg kjenner meg hjemme i den kundekretsen Agenda Rådgivning retter seg mot og gleder meg veldig til å ta fatt, sier Tove Bø Laundal.

Agenda Rådgivning består i tillegg av rådgiverne Tone Foss Aspevoll og Eirik Oland Nedrelid.