Mala Wang-Naveen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Sintef Digital.

-  Her i Brussel snakker man om Sintef med noe som minner om ærefrykt. Sintef anses for å være en meget profesjonell og viktig aktør på den europeiske arenaen og har en kundeportefølje mange bare kan drømme om, forteller Mala Wang-Naveen i en pressemelding.

- Et digitalt kinderegg
Wang-Naveen jobbet i flere år som kommentator og journalist i Aftenposten, og er forfatter av blant annet en debattbok om bioteknologi. I 2016 takket hun ja til stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i EØS-midlene. Hun flyttet den gang til Brussel sammen med familien. Nå skal Wang-Naveen tilbake til Norge for å lede kommunikasjonsarbeidet i Sintef  Digital. Hun går da inn i selskapets ledergruppe. 

- Jeg gleder meg noe veldig til å ta fatt på oppgavene som venter. Sintef er et unikt selskap, som et digitalt kinderegg. På ett og samme sted finner man digitale innovatører, et tech-selskap med tyngde og forskning i verdensklasse. I tillegg har de i lang tid vært smarte og styrket seg mot EU, de er inne i prosjekter som vil ha direkte innvirkning på vår fremtid. Hva dette innebærer for oss alle skal det bli veldig gøy å få formidle, sier Wang-Naveen. 

- Har et stort nettverk
Sintef Digital kommenterer ansettelsen slik:

- Mala blir en viktig medarbeider på et område med svært stor betydning og aktualitet. Med sin kompetanse og erfaring vil hun styrke hele kommunikasjonsfunksjonen i Sintef, sier kommunikasjonsdirektør Petter Haugan i meldingen. 

- Vi er veldig glade for at Mala har takket ja til denne stillingen. Hun er meget dyktig og engasjert, og har et stort nettverk. Mala vil nå få den viktige oppgaven med lede kommunikasjonsarbeidet i Sintef Digital. Jeg gleder meg til å få henne inn i ledergruppen, sier konserndirektør Morten Dalsmo i Sintef Digital.

Hun starter i sin nye jobb ved Brussel-kontoret til våren, men vil til sommeren være på plass i Oslo.