Maren Aasan (23) kommer fra jobben som politisk rådgiver i Barne- og likestillingsdepartementet. Før det hadde hun samme rolle i Kulturdepartementet. Hun har også jobbet med kommunikasjon i Høyres stortingssekretariat og vært leder i Nord-Trøndelag Unge Høyre. 

- Vi gleder oss til å få Maren som kollega. Hun har allerede rukket å få lokal, regional og nasjonal politisk erfaring. Hun kan strategi og forstår i tillegg både sosiale og tradisjonelle medier svært godt, sier daglig leder Jan-Erik Larsen i PR-byrået Kruse Larsen.

- Tiden i regjeringen har vært utrolig lærerik og spennende. Jeg er veldig glad for at jeg nå skal få jobbe videre med, og lære mer om, strategisk kommunikasjon og politikk sammen med de dyktige folkene i Kruse Larsen, sier Aasan.

Hun skal kombinere jobben i Kruse Larsen med å fullføre juss-studier ved Universitet i Oslo.